Velden zijn niet correct ingevuld

Verbintenissenrecht: Actio is er voor de kleine lettertjes

U kunt niet meer ondernemen met een ‘handshake’, of vertrouwend op de blauwe ogen van de andere partij. Uw afspraken moeten op papier staan, ondertekend, in heldere taal. En daarbij moet uw belang zo goed mogelijk beschermd worden.

Contracten helpen uw belang te beschermen

Een contract is niet zomaar een stuk papier, die je even van internet haalt. Een contract is een zorgvuldige vastlegging van de bedoeling van partijen en de afspraken die ze maken. Een contract is een verdeling van risico’s in onvoorziene gevallen. Ondernemers zijn altijd heel enthousiast als het gaat om business, maar denken minder na over risico’s. Logisch; u bent positief ingesteld. Daarom zijn wij er voor de kleine lettertjes. Om ervoor te zorgen dat er goed nagedacht wordt over de vraag hoe het moet als de samenwerking toch niet zo goed verloopt. Of de wederpartij failliet gaat. Of u eigenlijk gewoon van uw contract af wilt. Een contract is een investering in de toekomst. Het is net een paraplu: je hebt hem meestal uiteindelijk niet nodig, maar als het begint te regenen ben je maar wat blij dat je hem hebt.

Van algemene voorwaarden tot contract voor een bedrijfsovername

Bij Actio doen we dagelijks niets anders dan contracten maken, wijzigen, erover onderhandelen, en als partijen ruzie krijgen, erover procederen. Of het gaat om een contract voor een bedrijfsovername, een geldlening, de verhuur van een pand, algemene voorwaarden of het in dienst nemen van personeel. We hebben zeer ruime ervaring als het op overeenkomsten aan komt.


Neem contact op met Actio Advocaten

Wilt u een overeenkomst laten opstellen, of heeft u vragen over een contract? Neem contact op met een van onze advocaten.