Velden zijn niet correct ingevuld
Pand

Advocaat in Emmen, voor de MKB-er

Staat u als ondernemer uit Emmen voor een lastig vraagstuk en heeft u een advocaat nodig? Wij van Actio Advocaten zijn met ons team van ervaren juridisch adviseurs en advocaten gespecialiseerd in zaken betreft het midden- en kleinbedrijf. Met een heldere en doelgerichte aanpak kunnen wij u de hulp en het advies bieden die van belang zijn op het gebied van ondernemen. Wij hebben in diverse branches ervaring, van ICT tot zakelijke dienstverlening en van gezondheidszorg tot metaalindustrie. En dat allemaal in de buurt van Emmen!

Juridisch advies voor uw onderneming

Bij Actio helpen wij u tot het uiterste. Wij staan bekend om onze transparantie en bevlogenheid. Wij hebben locaties in Assen en Hoogeveen en staan daarom voor u klaar in heel Drenthe, dus ook in Emmen. Ook richten wij ons uitsluitend op het MKB waardoor wij altijd gedegen advies weten te geven over uw juridische vraagstuk wat betreft uw onderneming. Wij schromen niet om risico’s te nemen en de grenzen op te zoeken om het uiterste voor u te kunnen bereiken.

Voor en door ondernemers

Voor elke MKB’er kunnen wij de helpende hand bieden. Als ondernemers snappen wij u en denken wij met u mee. Wij begrijpen dat snelle hulp en geen onnodig hoge kosten van belang zijn wanneer u uw eigen onderneming heeft. Daarom werken wij volgens een gedifferentieerd uurtarief, waardoor de kosten beheersbaar blijven. Met onze daadkrachtige en deskundige aanpak richten wij ons op de zaken die er echt toe doen.

Met ons team van advocaten en juridisch adviseurs hebben wij verschillende specialismen zoals:

Helder en gedegen advies

Wilt u meer informatie over wat onze advocaten voor u en uw bedrijf in Emmen kunnen doen? Neem gerust contact met ons op. Wij bieden u graag de juridische steun die passend is voor uw situatie. Met een heldere aanpak en tegen tarieven die recht doen aan de kwaliteit die wij leveren. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken om uw juridische kwestie en kunt u zich blijven richten op het ondernemen! U kunt ons telefonisch bereiken op 0528 820030 (locatie Hoogeveen) of 0592 751900 (locatie Assen).


Contactformulier