Velden zijn niet correct ingevuld

Advocaat in Hoogeveen voor het MKB

Vestiging Hoogeveen

Bezoek- en postadres

Van Limburg Stirumstraat 52
7901 AS Hoogeveen

Contactgegevens

T: (0528) 82 00 30
F: (0528) 82 00 39
E: info@actio.nl
 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00 uur


Contactformulier


Advocaat Hoogeveen? Actio!

Als advocaat en juridisch adviseur voor mkb’ers is Actio Advocaten Hoogeveen innovatief. We schromen niet als de situatie erom vraagt de gebaande paden te verlaten. We zijn bereid risico’s te nemen en zoeken de grenzen op. Onze kernwaarden zijn de mate van nuchterheid, de daadkracht die getoond wordt en het feit dat alleen energie gestoken wordt in zaken die écht belangrijk zijn. U kunt in Hoogeveen terecht voor zaken op het gebied van procesrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht en incassozaken.

Voor elke mkb’er

Al vanaf de start van het kantoor in 2008 verleent Actio Advocaten Hoogeveen juridische steun aan ondernemers uit verschillende branches; van gezondheidszorg tot zakelijke dienstverlening en van de metaalindustrie tot ICT. We zijn er dus simpelweg voor elke mkb’er. Vanuit Hoogeveen en een vestiging in Assen werken onze bevlogen advocaten hard voor uw zaak. Zodat u kunt ondernemen en zich geen zorgen hoeft te maken over juridische problemen. Typerend voor de werkwijze van Actio is de heldere manier van werken en de mate van stressbestendigheid. Bovendien wordt op basis van vertrouwen gewerkt en wordt altijd open gecommuniceerd richting de klant. Mkb’ers noemen het advocatenkantoor in Hoogeveen verder een betrouwbaar kantoor dat vakkundig werkt levert met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Scherp op de kleine lettertjes

Advocaat Hoogeveen kan mkb’ers helpen bij alle mogelijke problemen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de ondernemer zelf let ons advocatenkantoor in Hoogeveen wél scherp op de beroemde kleine lettertjes en beschouwen we een contract als een investering in de toekomst.

Contracten maken, over contracten onderhandelen of erover procederen, het is werk dat we bij Actio tot in de finesses beheersen. Ook ondernemingsrecht geldt als een specialiteit van het advocatenkantoor in Hoogeveen. En dus zorgen de experts ervoor dat contracten in orde zijn, mogelijke risico’s worden afgedekt en assets goed worden beschermd.

Bij een eventuele aan- en verkoop van een bedrijf zijn we met ons advocatenkantoor graag uw partner, net als bij reorganisaties en het opstellen van nieuwe statuten en het doorvoeren van wijzigingen in het gevoerde personeelsbeleid. Bekijk ook onze andere specialismen en rechtsgebieden.

Standaard uurtarief

Onze advocaten in Hoogeveen werken volgens een standaard uurtarief. Er wordt gewerkt tegen een standaard uurtarief van     € 210,00, exclusief btw (21%) en exclusief verschotten, zijnde kosten derden zoals onder andere deurwaarderskosten en griffierecht bij de rechtbank . In Hoogeveen wordt no-nonsense dienstverlening geboden, tegen heldere tarieven. Meer over tarieven.

Uitsluitend voor de ondernemer

Actio biedt als advocaat voor het MKB ondernemers juridische steun op alle mogelijke vlakken. De gespecialiseerde advocaten werken uitsluitend voor ondernemers en spreken derhalve ook de taal van de ondernemer. En dat tegen tarieven die recht doen aan de geleverde kwaliteit. Schroom dus niet om bij een juridisch vraagstuk waar u zelf niet mee uit de voeten kunt contact op te nemen met het kantoor in Hoogeveen via 0528 82 00 30.