Velden zijn niet correct ingevuld

Advocaat in Hoogeveen voor het MKB

Actio Advocaten Hoogeveen

Bezoek- en postadres

Van Limburg Stirumstraat 52
7901 AS Hoogeveen

Contactgegevens

T: (0528) 82 00 30
E: info@actio.nl
 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00 uur


Actio: uw advocaat in Hoogeveen

Heeft u als ondernemer een advocaat in Hoogeveen nodig? Dan bent u bij Actio Advocaten in Hoogeveen aan het juiste adres! Als advocaat en juridisch adviseur voor mkb’ers is Actio Advocaten Hoogeveen innovatief. Als het nodig is, verlaten we de gebaande paden. We zijn bereid risico’s te nemen en zoeken de grenzen op. Alles om u als ondernemer bij te staan in uw juridische vraagstuk. 

Onze kernwaarden zijn de mate van nuchterheid, de daadkracht die getoond wordt en het feit dat alleen energie gestoken wordt in zaken die écht belangrijk zijn. U kunt bij onze advocaat in Hoogeveen terecht voor zaken op het gebied van procesrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht en incassozaken.

Voor elke mkb’er in Hoogeveen en omstreken

Het kantoor van Actio Advocaten in Hoogeveen bestaat sinds 2011. Vanuit deze locatie verleent Actio Advocaten juridische steun aan ondernemers uit verschillende branches; van gezondheidszorg tot zakelijke dienstverlening en van de metaalindustrie tot ICT. We zijn er dus simpelweg voor elke mkb’er.

Naast onze vestiging in Hoogeveen hebben we ook een kantoor in Assen. Vanuit beide locaties werken onze bevlogen advocaten hard voor uw zaak. Zodat u kunt ondernemen en zich geen zorgen hoeft te maken over juridische problemen.

Typerend voor de werkwijze van Actio Advocaten in Hoogeveen is de heldere manier van werken en de mate van stressbestendigheid. Bovendien wordt op basis van vertrouwen gewerkt en wordt altijd open gecommuniceerd richting de klant. Mkb’ers noemen het advocatenkantoor in Hoogeveen een betrouwbaar kantoor dat vakkundig werk levert, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Scherp op de kleine lettertjes

Actio Advocaten in Hoogeveen kan ondernemers helpen bij alle mogelijke juridische problemen. De kleine lettertjes ontkomen niet aan onze blik, waardoor we alles scherp in beeld hebben. Een contract beschouwen we als een investering in de toekomst.

Contracten maken, over contracten onderhandelen of erover procederen: het is werk dat we bij Actio Advocaten in Hoogeveen tot in de puntjes beheersen. Ook ondernemingsrecht geldt als een specialiteit van het advocatenkantoor in Hoogeveen. Onze experts zorgen ervoor dat contracten in orde zijn, mogelijke risico’s worden afgedekt en assets goed worden beschermd.

Bij een eventuele aan- en verkoop van een bedrijf zijn we met ons advocatenkantoor in Hoogeveen graag uw partner. Gaat u een reorganisatie tegemoet? Ook dan is het belangrijk dat alles goed is geregeld. Ook voor het opstellen van nieuwe statuten en het doorvoeren van wijzigingen in het gevoerde personeelsbeleid bent u bij Actio Advocaten in Hoogeveen aan het juiste adres. Bekijk ook onze andere specialismen en rechtsgebieden.

Standaard uurtarief

Onze advocaten in Hoogeveen werken volgens een standaard uurtarief. Er wordt gewerkt tegen een standaard uurtarief van € 225, exclusief btw (21%) en exclusief verschotten, zijnde kosten van derden zoals onder andere deurwaarderskosten en griffierecht bij de rechtbank. In Hoogeveen wordt no-nonsense dienstverlening geboden, tegen heldere tarieven. Meer over tarieven.

Uitsluitend voor de ondernemer

Actio biedt als advocaat voor het MKB ondernemers juridische steun op alle mogelijke vlakken. De gespecialiseerde advocaten werken uitsluitend voor ondernemers en spreken derhalve ook de taal van de ondernemer. En dat tegen tarieven die recht doen aan de geleverde kwaliteit. Schroom dus niet om bij een juridisch vraagstuk waar u zelf niet mee uit de voeten kunt contact op te nemen met het kantoor in Hoogeveen via 0528 82 00 30 of laat een van onze collega's u terugbellen via het onderstaande formulier.


Contactformulier