Velden zijn niet correct ingevuld

Advocaat in ondernemingsrecht

Als ondernemer krijg je te maken met ondernemingsrecht. Dat is een gegeven. Bijvoorbeeld in het opzetten van een rechtspersoon of het overnemen van een bedrijf. Het is fijn om een expert in ondernemingsrecht aan je zijde te hebben om je te voorzien van advies. Om een advocaat in ondernemingsrecht onder de sneltoets te hebben om even mee te sparren. Dat vinden wij ook. Daarom ben je bij Actio Advocaten aan het juiste adres als het gaat om ondernemingsrecht. 

Ondernemen? Ga ervoor!

Je wilt ondernemen. Je ziet meer kansen dan de concurrent. Je bent scherp waar een ander zit te slapen. Bij die ambitie moet je niet gehinderd worden door wetten en formele bezwaren. Belangrijke stukken zoals contracten moeten goed zijn, risico's moeten zijn afgedekt, assets worden beschermd. Daar wil je je helemaal niet druk over maken. Schakel daarom Actio in als jouw adviseur bij het ondernemen. Onze advocaten in ondernemingsrecht denken graag actief mee hoe je jouw onderneming tot een succes kunt maken en nemen de kwesties rondom ondernemingsrecht graag uit handen. Zodat jij je kunt focussen op ondernemen en groei.

Waar helpt een advocaat ondernemingsrecht mee?

Bij Actio staan we ondernemers bij in diverse juridische kwesties omtrent ondernemingsrecht. Wij zijn zelf ondernemer in het MKB en voelen ons verwant met onze klanten. We begrijpen wat er nodig is om een bedrijf op te zetten, over te nemen of te laten groeien. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Wij kunnen onder andere helpen bij:​

  • Fusies en overname
  • Structuur van een onderneming
  • Contracten en aansprakelijkheid
  • Opstellen van algemene voorwaarden
  • Aandeelhoudersovereenkomsten

Dit is slechts een greep van de kwesties waar wij jou als ondernemer in kunnen bijstaan. Neem vooral contact met onze advocaten ondernemingsrecht op om de mogelijkheden te bespreken. 

Juridische begeleiding voor een juiste strategie

In de afgelopen jaren heeft Actio diverse cliënten geholpen met de aankoop of verkoop van een bedrijf. Het begint met het opstellen van de juiste strategie. Aan de hand daarvan kan het een en ander uitgevoerd worden. Zo nam een cliënt van Actio een rechtstreekse concurrent over, waarbij onze advocaat ondernemingsrecht de onderhandelingen voerde, due dilligence onderzoek deed en het contract opstelde. Zo nemen we alle zaken rondom ondernemingsrecht uit handen van de ondernemer, zodat zij zich kunnen focussen op datgene waar ze energie van krijgen. 

Ook hebben we regelmatig ondernemers bijgestaan in een algehele reorganisatie. Het opstellen van nieuwe statuten, contracten en het wijzigen van het personeelsbeleid zijn daar onderdeel van. Een dergelijk intensief traject, waarin vele belangen speelden, wordt door ons juridisch volledig begeleid. Doordat de ondernemer korte lijntjes heeft met onze advocaten ondernemingsrecht, wordt de samenwerking als erg prettig ervaren. 

Ondernemingsrecht in Assen & Hoogeveen

Op zoek naar een advocaat in Assen of Hoogeveen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht? Dan ben je bij Actio Advocaten aan het juiste adres. Onze MKB-advocaten staan je graag bij met advies en strategie. Maak een afspraak in Assen of Hoogeveen en we kijken samen naar jouw juridische vraagstuk.


Neem contact op met Actio Advocaten

Heeft u vragen over strategische ondernemerszaken? Denkt u aan verkoop, overname of reorganisatie? Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of via 0592-751900 (Assen) of 0528-820030 (Hoogeveen).