Velden zijn niet correct ingevuld

Advocaat ondernemingsrecht

U wilt ondernemen. U ziet meer kansen dan uw concurrent. U bent scherp waar een ander zit te slapen. Bij die ambitie moet u niet gehinderd worden door wetten en formele bezwaren. Belangrijke stukken zoals contracten moeten goed zijn, risico's moeten zijn afgedekt, assets worden beschermd. Actio is uw adviseur bij het ondernemen. Niet om aan te wijzen waar de beren op de weg zitten, maar om actief mee te denken en er aan bij te dragen dat uw onderneming een succes wordt.

Juridische begeleiding voor een juiste strategie

Waar we u mee kunnen helpen? In de afgelopen jaren heeft Actio verschillende cliënten geholpen met de aankoop of verkoop van een bedrijf. Zo nam een cliënt van Actio een rechtstreekse concurrent over, wij voerden de onderhandelingen, deden due dilligence onderzoek en stelden het contract op. En ook aan de verkoperskant hebben we regelmatig bedrijfsovernames begeleid. Een andere cliënt was toe aan een algehele reorganisatie van het bedrijf, met nieuwe statuten, contracten en wijziging in het personeelsbeleid. Dit intensieve traject, waarin vele belangen speelden, werd door ons juridisch volledig begeleid.


Neem contact op met Actio Advocaten

Heeft u vragen over strategische ondernemerszaken? Denkt u aan verkoop, overname of reorganisatie? Neem contact op met een van onze advocaten in Assen of Hoogeveen.