Velden zijn niet correct ingevuld

Advocaat in Assen - Actio advocaten

Actio Advocaten Assen

Bezoek- en postadres

Hof van Parijs 10c
9403 DA Assen

Contactgegevens

T: (0592) 75 19 00
E: info@actio.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00 uur


Een advocaat nodig in Assen?

Actio Advocaten in Assen is al jaren de juridische partner voor verschillende bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Assen en omgeving. Als ondernemer kunt u voor lastige juridische vraagstukken komen te staan. Daarom staat een team van ervaren advocaten in ons advocatenkantoor in Assen klaar om u te hulp te schieten.

Wij bieden gedegen advies, voeren een juridische procedure of verzorgen de incasso. De complexiteit van wet- en regelgeving omtrent ondernemerschap maakt specialisatie noodzakelijk. Elke advocaat in ons advocatenkantoor in Assen heeft zich daarom in een of meer rechtsgebieden gespecialiseerd.

Onze advocaten in Assen zijn gespecialiseerd in:

Juridisch adviseur en advocaat voor het MKB

Naast onze vestiging in Assen heeft Actio Advocaten ook een vestiging Hoogeveen. Zodoende zijn wij bereikbaar voor juridische vraagstukken in de gehele provincie Drenthe. Onze advocaten in Assen en Hoogeveen werken voornamelijk voor ondernemers uit het MKB. Als echte ondernemers spreken wij de taal van de ondernemer en denken wij met u mee. Op allerlei vraagstukken op ondernemersvlak bieden we u een antwoord. Denk aan vragen over bijvoorbeeld kennelijk onredelijk ontslag of de ontslagvergoeding. Kwesties die u veel energie kunnen kosten. Door ons advocatenkantoor in Assen of Hoogeveen in te schakelen, scheelt u dat een hoop stress.

Voor ondernemers in Drenthe

Onze klanten bevinden zich in de hele provincie Drenthe, waaronder in Assen, Emmen en Meppel. Ze ondernemen in verschillende bedrijfstakken, van de ICT tot gezondheidszorg, van zakelijke dienstverlening tot de metaalindustrie. Door onze advocatenkantoren in zowel Assen als Hoogeveen, kunnen we heel Drenthe bedienen. Uiteraard komen we graag op locatie om met u te praten over uw juridische vraagstukken. 

Heldere tarieven

Als ondernemer wilt u van te voren graag weten waar u aan toe bent. Bij Actio Advocaten doen we niet aan verkapte winstmarges, zoals kantoorkosten. Werkzaamheden die niet per se door een advocaat hoeven te worden gedaan, worden tegen lagere tarieven uitgevoerd. Wel zo eerlijk.

Lees meer over de tarieven.


Contactformulier