Velden zijn niet correct ingevuld

Advocaat in Assen - Actio advocaten

Vestiging Assen

Bezoek- en postadres

Hof van Parijs 10c
9403 DA Assen

Contactgegevens

T: (0592) 75 19 00
F: (0592) 75 19 99

E: info@actio.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00 uur


Contactformulier


Een advocaat nodig in Assen?

Actio Advocaten Assen is al jaren de juridische partner voor verschillende bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Als ondernemer kunt u voor lastige juridische vraagstukken komen te staan. Daarom staat een team van ervaren advocaten klaar om u te hulp te schieten. Wij bieden gedegen advies, voeren een juridische procedure of verzorgen de incasso. De complexiteit van wet- en regelgeving omtrent ondernemerschap maakt specialisatie noodzakelijk. Elke advocaat heeft zich daarom in een of meer rechtsgebieden gespecialiseerd.

Onze advocaten in Assen zijn gespecialiseerd in:

Juridisch adviseur en advocaat voor het MKB

Actio Advocaten heeft vestigingen in Assen en Hoogeveen. Wij werken voornamelijk voor ondernemers uit het MKB. Als echte ondernemers spreken wij uw taal en denken wij met u mee. Op allerlei vraagstukken op ondernemersvlak bieden we u een antwoord. Denk bijvoorbeeld aan vragen over bijvoorbeeld kennelijk onredelijk ontslag of de ontslagvergoeding.

Onze klanten bevinden zich in de hele provincie Drenthe zoals Assen, Emmen en Meppel. Ze ondernemen in verschillende bedrijfstakken, van de ICT tot gezondheidszorg, van zakelijke dienstverlening tot de metaalindustrie.

Heldere tarieven

Wij doen niet aan verkapte winstmarges, zoals kantoorkosten. Werkzaamheden die niet per se door een advocaat hoeven te worden gedaan, worden tegen lagere tarieven uitgevoerd. En als ondernemer wilt u van te voren graag weten waar u aan toe bent. Daarom geven we dat vooraf zo goed mogelijk aan en zijn we transparant.