Velden zijn niet correct ingevuld

De cliënten waar Actio voor werkt

Actio Advocaten is juridisch adviseur en advocaat voor MKB-ondernemers. Onze cliënten zijn dan ook ondernemers met overtuiging, net als wij. Het zijn ondernemers die willen innoveren en buiten de gebaande paden durven gaan. Daarbij nemen ze risico's en zoeken ze grenzen op. Ze zijn zelfstandig, of hebben mensen in dienst. Ze zijn nuchter, daadkrachtig en zijn wars van overbodige zaken.

Voor ondernemers uit alle bedrijfstakken

Onze cliënten ondernemen in verschillende bedrijfstakken, van de ICT tot gezondheidszorg, van zakelijke dienstverlening tot de metaalindustrie. Ons werkgebied spreidt zich over heel Drenthe, wij zijn dus ook in te zetten voor uw bedrijf in Emmen of Meppel

Wat anderen over Actio zeggen

Zelf ervaart u natuurlijk of we waarmaken waar Actio voor staat. Enkele cliënten wilden graag hun ervaringen met Actio Advocaten delen. Omdat we als advocaten een geheimhoudingsplicht hebben zijn enkele ervaringen derhalve anoniem, tenzij anders aangegeven.

Wouter Haan, directeur van online drukkerij Reclameland.nl:
"Vorig jaar kwam voor het eerst een bedrijfsovername op ons pad. Toen we in gesprek gingen met de Engelse verkopende partij was goede hulp dan ook een absolute must. We werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Actio, dus de keuze was snel gemaakt. Tijdens het overnameproces heeft Actio ons geholpen op elk gebied: van personeelsrisico tot het voorkomen van een lijk in de kast en van onderhandelen tot het definitief opstellen van het verkoopcontract. Mede dankzij de uitstekende hulp van Actio is de overname een succes geworden. Bedankt!"

Directeur middenbedrijf in de elektrotechnische industrie, internationale markt:
Actio ondersteunt ons al jaren met heldere adviezen op het gebied van personeel en contracten. De lijnen zijn kort. Wanneer het wat spannender wordt blijven ze stand houden. Met name door persoonlijk begrip en direct de situatie begrijpend, treedt Actio adequaat en doeltreffend op. Zo ontstaat er een band van wederzijds vertrouwen, die je gewoon nodig hebt.

Directeur machinefabriek, internationale markt:
"Door de jaren heen heeft Marcel Walvius van Actio ons bijgestaan. Onze zakelijke als ook arbeidsrechtelijke geschillen zijn, dankzij de open en vlotte communicatie alsmede de accurate opvolging, tot een goed einde gebracht."

Directeur online farmaceutische groothandel:
"Met het advies en de begeleiding van Actio zijn wij enorm geholpen rond de verkoop van ons bedrijf. De snelheid en nuchterheid van handelen sprak ons erg aan en we zullen Actio zeker weer inschakelen als we advies nodig hebben bij juridische zaken. De communicatie verliep erg prettig en correct."

Directeur bedrijf in vastgoedontwikkeling:
"Wij zijn door mond tot mond reclame bij Actio Advocaten terechtgekomen voor adviezen over vastgoed en onze bedrijfsstrategie. De eerste gesprekken waren gelijk hands-on, to-the-point, en de output kwam snel en degelijk. We zijn inmiddels meerdere adviezen verder en Actio is daarmee onze huisadvocaat geworden. Betrouwbaar, aanvaardbare facturen, goed kantoor."