Velden zijn niet correct ingevuld

Over Actio

Actio Advocaten is een advocatenkantoor voor ondernemers, gestart in 2008. Wij zijn ondernemers en wij werken voor ondernemers. Of het nu gaat om hulp bij problemen met personeel, het opstellen of checken van contracten, het overnemen van uw concurrent of het incasseren van onbetaalde rekeningen: bij Actio weten we er raad mee.

Vijf bevlogen advocaten werken vanuit Assen en Hoogeveen hard voor uw zaak. Zodat u kunt ondernemen en zich geen zorgen hoeft te maken over juridische problemen.

Actio Advocaten is:

  • Deskundig
  • Nuchter
  • Doelgericht

Het team van Actio Advocaten

“team-actio-advocaten”

Maak kennis met het team van Actio

Onze tarieven zijn helder

Actio Advocaten hanteert heldere tarieven. Wilt u meer zekerheid en onbeperkt telefonisch support? Met het speciale Actio Juridisch Service Contract krijgt u niet alleen een vaste advocaat en onbeperkt telefonisch advies, u krijgt ook nog eens 10% korting op ons uurtarief.

Lees meer over onze tarieven

Voor wie werkt Actio?

Wij zijn de juridische partner voor ondernemers, van eenmanszaak tot grote onderneming. Als echte ondernemers spreken wij uw taal en hebben wij ervaring met juridische kwesties die spelen in uw business. Wij zijn werkzaam in heel Drenthe, dus ook in Emmen en Meppel.

Lees meer over onze cliënten