Velden zijn niet correct ingevuld

Juridisch advies en begeleiding bij vastgoed en (ver)huur

Je hebt een kantoor gehuurd, maar er blijkt asbest in de muren te zitten. Je hebt een pand verhuurd, maar de huur wordt niet betaald. Je wilt onroerend goed verkopen en vraagt je af wie de schade draagt als er verontreiniging in de grond blijkt te zitten. En dan?

Lastige kwesties. Gelukkig staat Actio je bij. Als specialist in huurrecht en vastgoedrecht zorgen wij voor goede en duidelijke contracten. Zo worden jouw belangen zo goed mogelijk gewaarborgd en zijn de bovenstaande vraagstukken voor iedereen helder. Naast het geven van advies en het opstellen van contracten staan we je bij in het opstarten van procedures. Bijvoorbeeld om onwillige huurders uit het pand te krijgen. 

Onze advocaten zijn op de hoogte van de laatste juridische regels en wetten met betrekking tot huurrecht en vastgoed. De jarenlange ervaring van onze specialisten zorgen ervoor dat je bij Actio voor huurrecht & vastgoedrecht aan het juiste adres bent.


Neem contact op met Actio Advocaten

Heeft u vragen over huur, verhuur, koop, verkoop of ontwikkeling van vastgoed? Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of via 0592-751900 (Assen) of 0528-820030 (Hoogeveen).