Velden zijn niet correct ingevuld
Pand

Advocaat in Meppel, voor het MKB

Bent u als ondernemer op zoek naar juridisch maatwerk in de buurt van Meppel? Met ons team van advocaten en juridisch adviseurs vinden we een oplossing en richten we ons op de zaken die er echt toe doen. Met een heldere en scherpe aanpak hebben wij ervaring in juridische hulp bij uiteenlopende branches van het MKB, ook in de buurt van Meppel.

Als ondernemers begrijpen wij wat belangrijk is voor u als ondernemer in Meppel. Daarom zorgen we altijd voor open communicatie en betrouwbaarheid in onze samenwerking. Ons team van stressbestendige advocaten en juristen is scherp op de kleine lettertjes om altijd het optimale voor u te kunnen betekenen. Nuchterheid, daadkracht en richten op zaken die er echt toe doen: dat is Actio Advocaten. Uw advocaat in omgeving Meppel gespecialiseerd in alle juridische steun voor het midden- en kleinbedrijf.

Wij geven gedegen en helder advies op verschillende rechtsgebieden zoals:

Scherp uurtarief

Onze uurtarieven zijn net zo scherp als onze advocaten en juridisch adviseurs. Altijd een optimale prijs-kwaliteitsverhouding om het uiterste te bereiken voor uw onderneming in Meppel. Wij werken met een gedifferentieerd uurtarief, waardoor de kosten beheersbaar blijven. Dit houdt in dat de werkzaamheden die niet per se door een advocaat gedaan hoeven te worden, opgepakt worden door een juridisch adviseur. Verkapte winstmarges zoals kantoorkosten doen wij ook niet aan. Wij snappen wat belangrijk is voor u als ondernemer. Wij informeren u altijd van tevoren zo goed mogelijk over de totale kosten. Bekijk hier onze tarieven.

Advocaat in Meppel en omgeving? Actio!

Met onze locaties in Assen en Hoogeveen bedienen we heel Drenthe, dus ook Meppel. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan hier meer over onze specialismen. U kunt ons voor persoonlijk advies telefonisch bereiken via 0592 75 19 00 (locatie Assen) of via 0528 82 00 30 (locatie Hoogeveen).

 


Contactformulier