Velden zijn niet correct ingevuld

Advocaat in arbeidsrecht voor werkgevers

'Ik wens u veel personeel', zeg je tegen een ondernemer die je het slechtste toewenst. Soms klopt het ook; personeel is vaak een bron van conflict en kopzorgen. Als werkgever heeft u het bij een arbeidsconflict al snel niet goed gedaan; er is te weinig 'dossier' of er is te overhaast gehandeld.

Ondersteuning en juridisch advies bij arbeidsconflicten

Belangrijk is dat u als ondernemer vooraf de afspraken goed vastlegt. Dat lijkt een open deur, maar in de praktijk gebeurt er teveel op basis van vertrouwen. En met vertrouwen wint u geen procedures. Verder is het van belang dat u, ook bij een conflict, het hoofd koel houdt. Dus niet uw werknemer direct ontslag geven, maar eerst even contact opnemen met Actio voor het vragen van advies en het opzetten van een strategie.

Juridisch adviseur en advocaat voor het MKB

Actio Advocaten heeft vestigingen in Assen en Hoogeveen. Wij werken voornamelijk voor ondernemers uit het MKB. Als echte ondernemers spreken wij uw taal en denken wij met u mee. In onze vraagbaak vindt u antwoorden op veelgestelde vragen die u als ondernemer kunt tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over bijvoorbeeld de ontslagvergoeding of kennelijk onredelijk ontslag.

Onze klanten bevinden zich in de hele provincie Drenthe zoals Assen, Hoogeveen, Emmen en Meppel.

Heldere tarieven

Wij doen niet aan verkapte winstmarges, zoals kantoorkosten. Werkzaamheden die niet per se door een advocaat hoeven te worden gedaan, worden voor een lager uurtarief uitgevoerd. En als ondernemer wilt u van te voren graag weten waar u aan toe bent. Daarom geven we dat vooraf zo goed mogelijk aan. Bekijk onze tarieven


Neem contact op met Actio Advocaten

Wilt u weten wat Actio voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.