Velden zijn niet correct ingevuld

Advocaat in arbeidsrecht

Heb je een eigen onderneming met personeel? Het grootste deel van de tijd zullen er geen problemen zijn rondom het personeel en wordt er fijn samengewerkt. Het kan echter zo zijn dat er een conflict ontstaat met een personeelslid. Heel vervelend. Het levert lastige situaties op die veel energie kosten en stress opleveren. Bij een arbeidsconflict heeft de werkgever het al snel niet goed gedaan: er is te weinig 'dossier' of er is te overhaast gehandeld. Schakel daarom snel en gemakkelijk met Actio advocaten, experts in arbeidsrecht.

Arbeidsconflict? Zorg voor documentatie

Een arbeidsconflict kan ontstaan doordat afspraken niet goed zijn vastgelegd. De werknemer verwacht het ene, terwijl de werkgever een andere richting op wil gaan. Dit kan een arbeidsconflict opleveren. Daarom is het erg belangrijk dat je als ondernemer alle afspraken met het personeel goed vastlegt. Dit lijkt een logisch gegeven, we zien echter in de praktijk dat er nog te veel op basis van vertrouwen gebeurt. En met vertrouwen alleen win je geen procedures.

Heb je te maken met een arbeidsconflict, houd dan het hoofd koel. Schakel een expert in arbeidsrecht in, zoals Actio Advocaten. Onze advocaten zijn experts in het arbeidsrecht en staan je graag bij in deze lastige kwestie. Neem contact op met onze specialisten voor het inwinnen van advies en het opzetten van een strategie.

Juridisch adviseur en advocaat voor het MKB

Onze focus binnen het arbeidsrecht ligt op de ondernemer, met name in het MKB. Als echte ondernemers spreken wij dezelfde taal als de ondernemer en denken wij mee. In onze vraagbaak vind je antwoorden op veelgestelde vragen die je als ondernemer kunt tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over bijvoorbeeld de ontslagvergoeding of kennelijk onredelijk ontslag.

Heldere tarieven

Wij doen niet aan verkapte winstmarges, zoals kantoorkosten. Als ondernemer wil je van tevoren graag weten waar je aan toe bent, wij kunnen dat goed begrijpen. Daarom geven we dat vooraf zo goed mogelijk aan. Bekijk onze tarieven

Arbeidsrecht in Assen & Hoogeveen

Bij Actio Advocaten is arbeidsrecht onze dagelijkse kost. Onze advocaten blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht, waardoor ze jou als ondernemer op de best mogelijke wijze bij kunnen staan in het conflict. Zodoende kunnen we gericht advies geven, zoals je van een expert in arbeidsrecht mag verwachten. Je vindt onze advocatenkantoren in zowel Assen als Hoogeveen. Hierdoor kunnen we de gehele provincie Drenthe voorzien van advies over arbeidsrecht.

 


Neem contact op met Actio Advocaten

Wilt u weten wat Actio voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of via 0592-751900 (Assen) of 0528-820030 (Hoogeveen).