Velden zijn niet correct ingevuld
Pand

Úw MKB advocaat in Drenthe!

Mkb’ers worden vanuit onze kantoren in Assen en Hoogeveen op de best denkbare wijze bijgestaan in juridische zaken waar elke ondernemer vroeg of laat tegenaan kan lopen. Met name zaken die met personeel te maken hebben zijn, net als kwesties over contracten, vastgoed en huur, faillissementen en incasso, zaken die voor ons geen geheimen kennen. Met een advocaat gespecialiseerd in het MKB kunt u zich volledig richten op het laten doorgroeien van uw onderneming.

Contracten, ondernemingsrecht en incassozaken

Stel u moet reorganiseren en dit moet juridisch goed dichtgetimmerd worden, of worstelt met contracten en de geldigheid daarvan. U zoekt juridische expertise om contracten voor u die tekent nog eens goed tegen het licht te houden, of problemen met de verhuur van vastgoed te bespreken. Wij kunnen u in alle genoemde gevallen meer dan uitstekend van dienst zijn. Dat geldt ook voor insolventiezaken en alles wat met het incassotraject te maken heeft. En komt u onverhoopt terecht in een juridische procedure, staan we u met plezier bij!

Begrip voor de Mkb’er

Vanuit Drenthe bedienen we alleen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. We spreken de taal van de ondernemer en beseffen dat snelheid vaak geboden is. Vandaar ook dat we onderscheid maken tussen een jurist en een advocaat als het gaat om de kosten. Onze tarieven zijn helder en we snappen dat de bomen voor Mkb’ers niet tot in de hemel groeien. Alleen als een advocaat echt noodzakelijk is voor de werkzaamheden, zullen wij die voor u inzetten. In andere gevallen zal een van onze gekwalificeerde juristen de zaak op zich nemen tegen een aanzienlijk lager tarief.

Bijzonder? Nee. Vergeet niet dat wij zelf ook ondernemer zijn en beseffen dat niemand zit te wachten op torenhoge rekeningen.


Al onze expertises:


Nuchter, deskundig en doelgericht

Er is geen enkel juridisch aspect dat wij uit de weg gaan. Onze juridische medewerkers zijn specialisten in proces- en arbeidsrecht en dat kan ook gezegd worden over verbintenissen- en ondernemingsrecht. Ook voor vragen rondom thema’s als vastgoed en insolventierecht kunt u bij ons terecht voor heldere antwoorden.

Problemen rondom een incassotraject? Bel dan vandaag nog, niets is immers vervelender dan dat een incassotraject niet naar behoren loopt.

Uw MKB advocaat in regio Drenthe

Onze bevlogen advocaten en andere gekwalificeerde medewerkers willen u graag ontzorgen. Wij gaan met uw juridische kwesties aan de slag, dan kunt u gewoon ondernemen. Dat doen wij overigens op de Drentse manier: nuchter, deskundig en doelgericht. Wij zijn úw advocaat in regio Drenthe, dus ook in Emmen en Meppel

Wilt u weten wat Actio voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of bel naar 0592-751900 voor vestiging Assen, of 0528-820030 voor onze vestiging in Hoogeveen. U kunt hieronder ook direct het contactformulier invullen.