Velden zijn niet correct ingevuld

Top 10 smoezen om niet te betalen

Heb je er ook zo’n hekel aan? Een debiteur betaalt niet. Je pakt de telefoon en krijgt voor de zoveelste keer een smoes te horen. De specialistische advocaten van Actio zijn sterk in ondernemingsrecht, waaronder incasso’s. Ook wij krijgen vaak smoezen van debiteuren te horen. We hebben de meest gebruikte én de meest opmerkelijke smoezen voor je op een rij gezet:

De tien smoezen om niet te betalen:

  1. De boekhouder is met vakantie.
  2. Ik heb helemaal niets besteld!
  3. We zitten al een tijd te wachten op betaling van een hele grote klant. Als die binnen is, ben je de eerste…
  4. Mijn man heeft geen toestemming gegeven om die bestelling te doen
  5. Ik heb dat wel besteld, maar dat was voor mijn buurman, die moet je maar aanspreken.
  6. Wat toevallig, ik heb het geld net overgemaakt…
  7. Mijn portemonnee is in het toilet gevallen waardoor ik niet meer kan internetbankieren.
  8. Wegens verblijf in het buitenland kon ik helaas geen betalingen doen
  9. Vergeten door alle drukte!
  10. Ik ken die factuur helemaal niet, zou je die nogmaals willen sturen?

Actio Advocaten heeft smoezen om niet te hoeven betalen in alle soorten en maten voorbij horen komen. Wij leveren werk op maat en prikken eenvoudig door de smoezen heen. Je zult verbaasd staan wat een brief van een advocaat kan doen.

Een kleine investering in een goede incassoadvocaat levert je een hoog rendement op. Opeens is de boekhouder terug van vakantie, is de betaling van de grote klant binnen en wordt de factuur toch gevonden. Wanneer er toch nog steeds niet betaald wordt, stellen wij op zeer korte termijn een incassodagvaarding voor je op.

Succesvol incasseren met Actio

Actio Advocaten beschikt over een viertal advocaten. Er is altijd wel iemand aanwezig die je met een incasso terzijde kan staan. Wij maken heldere afspraken over de kosten voor incasso en onze tarieven. De drempel naar een advocaat voor een incasso hoeft niet hoog te zijn. Neem gerust contact met ons op voor het incasseren van een vordering. Wij staan voor je klaar!

ContactformulierNaar blogverzicht