Velden zijn niet correct ingevuld

Rechter in kort geding stelt VisualMedia in het gelijk

In het kort geding dat Proximedia tegen VisualMedia uit Hoogeveen voerde, is VisualMedia door de rechter in het gelijk gesteld. VisualMedia werd bijgestaan door Actio Advocaten. Proximedia was het kort geding gestart omdat het niet te spreken was over een artikel op de website van VisualMedia. In dat bericht waarschuwde VisualMedia ondernemers voor de agressieve verkooppraktijken van Proximedia, waarover veel klachten op internet te vinden zijn. VisualMedia vindt het van belang dat ondernemers goed geïnformeerd worden voordat ze langdurige en kostbare contracten aangaan. Kleine ondernemers worden namelijk niet zo goed beschermd als consumenten, en bedrijven als Proximedia, dat ook handelt onder de naam MKB Clickservice, maken daar handig gebruik van.

Vrijheid van meningsuiting

Hoewel Proximedia stelt miljoenen schade te hebben geleden, wees de rechter de vordering af. Actio Advocaten voerde namens VisualMedia aan dat het recht op vrije meningsuiting belangrijker is dan het belang van Proximedia. De rechter was het daarmee eens. Lees het hele vonnis

Meer weten?

Meer weten over vrije meningsuiting, of heeft u vragen over de handelspraktijken van Proximedia/Be Up/MKB Clickservice? Neem contact met ons op.



Naar nieuwsoverzicht