Velden zijn niet correct ingevuld

Huib Scheper versterkt Actio Advocaten

mr. Huib Scheper (32) is sinds 1 januari werkzaam bij Actio. Huib is een ervaren advocaat met vastgoed als aandachtsgebied. Huib stelt zichzelf voor.

Een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden en … een nieuwe uitdaging! Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Huib Scheper en samen met mijn vrouw Annelies en onze twee dochters  woon ik in Zuidwolde. Geboren en getogen!

Ik kom uit een ondernemersfamilie. In mijn jeugd kreeg ik al mee dat ondernemen mogelijkheden biedt, maar ook dat het gepaard gaat met risico's en tegenslagen. Toen een carrière als straaljagerpiloot niet te verwezenlijken bleek, besloot ik dat ik er voor ondernemers wilde zijn. Ik wilde ze helpen bij tegenslagen. Ik wilde advocaat worden.

Na mijn rechtenstudie in Groningen ben ik in 2011 neergestreken in Twente waar ik bijna 7 jaar geleden ben beëdigd. 'Drenten en Twenten, dat bet mekoar niet', zei een cliënt daar.

Ik heb zeven jaar met heel veel plezier in het Twentse gewerkt. Totdat ik in contact kwam met Jan Maarten en Marcel. Een aantal fijne gesprekken hebben ertoe geleid dat ik per 1 januari 2018 als advocaat verbonden ben aan Actio Advocaten.

Ik heb een advies- en procespraktijk waarin de nadruk ligt op het vastgoedrecht: alles wat te maken heeft met onroerend goed, zoals aan- en verkoop, huur en verhuur, maar ook bouwrecht waaronder aanneming van werk. Ik heb veel ervaring in het voeren van procedures bij de kantonrechter, de rechtbank en het gerechtshof.

Ik geef de voorkeur aan een persoonlijke samenwerking met een klant. Uiteraard staan juridische kwaliteit en bereikbaarheid centraal. Ik probeer de klant een spiegel voor te houden en mee te denken door een stap terug te nemen en kritisch vragen te stellen. 

Werken bij Actio geeft mij de mogelijkheid een stap verder in mijn carrière te zetten en mijn ambities waar te maken. Het kantoor biedt persoonlijk aandacht aan de klant en verschillende specialismen die ondernemers verder helpen. Het team is deskundig en het kantoor heeft een goede naam in de regio. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.

De besten wensen voor het komende jaar en ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking!Naar nieuwsoverzicht