Velden zijn niet correct ingevuld

Bart Zagers

Advocaat

Contact: zagers@actio.nl

Expertises: Faillissement, Contracten, Procederen


Bart is sinds 2013 werkzaam in de advocatuur en in 2016 als advocaat beëdigd.  Na een periode algemene praktijk is Bart per 1 juli 2019 bij Actio in dienst getreden. Daar adviseert hij ondernemers op het gebied van contracten en procedures. Ook houdt Bart zich bezig met het erfrecht, dat de laatste jaren steeds complexer en belangrijker is geworden en waar iedere ondernemer ook mee te maken krijgt. Denk aan vraagstukken over bedrijfsopvolging.

Naast zijn advies- en procespraktijk heeft Bart zich ontwikkeld tot een uitstekend strateeg en onderhandelaar, om zowel in als buiten de zittingszaal alle mogelijke kansen te benutten. 

Bart is een echte Drent, komt uit een ondernemende familie en is in zijn vrije tijd actief in de hippische sector. Zowel als bestuurslid, vrijwilliger en fokker van springpaarden.  

Bart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd: Algemene Praktijk (Burgerlijk recht) en Insolventierecht (faillissement, surseance van betaling). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOVA tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.